Vaihe 1. Valitse tiedostot

13. elokuuta 2019

ID 93342

Valitse ohjatun toiminnon tässä vaiheessa varmuuskopioitavat tiedostotyypit tai kansiot:

• Suorita nopea asetusten määritys valitsemalla jokin esiasetetuista tiedostotyypeistä (Omat tiedostot- ja Työpöytä-kansioissa olevat tiedostot, valokuvat sekä kuvat, elokuvat ja videot tai musiikkitiedostot). Jos vahvistat valinnan, ohjattu toiminto etenee suoraan vaiheeseen 4: Valitse varmuuskopiotaltio.

Kaspersky Small Office Security ei luo varmuuskopioita tiedostoista, jotka sijaitsevat ”Työpöytä-” tai ”Omat tiedostot” -kansioissa, jos nämä kansiot sijaitsevat verkkoasemalla.

• Valitse Luo varmuuskopioita määrätyissä kansioissa sijaitsevista tiedostoista, jos haluat määrittää varmuuskopioitavat kansiot manuaalisesti.