Vaihe 4. Valitse varmuuskopiotaltio

13. elokuuta 2019

ID 93345

Valitse tässä vaiheessa varmuuskopiotaltio:

• Verkkotaltio. Valitse tämä asetus, jos haluat tallentaa varmuuskopiot Dropbox-verkkotaltioon. Verkkotaltio täytyy aktivoida ennen kuin sitä voi käyttää. Kun varmuuskopioit tietoja verkkotaltioon, Kaspersky Small Office Security ei luo varmuuskopioita tietotyypeistä, jotka sisältyvät Dropboxin käyttöehtojen rajoituksiin.
  • Paikallinen asema. Jos haluat tallentaa varmuuskopiot paikalliselle asemalle, valitse haluamasi paikallinen asema luettelosta.
  • Verkkoasema. Jos haluat tallentaa varmuuskopiot verkkoasemalle, valitse haluamasi verkkoasema luettelosta.

• Siirrettävä asema. Jos haluat tallentaa varmuuskopiot siirrettävälle asemalle, valitse haluamasi siirrettävä asema luettelosta.

Tietojen turvallisuuden varmistamiseksi suosittelemme käyttämään verkkotaltiota tai luomaan varmuuskopiotaltiot siirrettäville asemille.

Verkkotaltion lisääminen

Siirrettävän aseman lisääminen taltioksi

Valitse Käytä taltion lisäasetuksia -valintaruutu, jos haluat määrittää tiedostotaltioiden asetuksia kuten säilytettävien varmuuskopioversioiden lukumäärä ja varmuuskopioiden säilytysajan kesto.