Vaihe 7. Tiedostoversioiden tallennusasetukset

13. elokuuta 2019

ID 93348

Tämä vaihe on käytettävissä, jos valitsit Käytä taltion lisäasetuksia -valintaruudun vaiheessa 4, eli ”Valitse varmuuskopiotaltio”.

Määritä tiedostotaltion asetukset:

• Valitse Rajoita varmuuskopioiden versioiden lukumäärää -ruutu ja määritä Tallennettavien varmuuskopioversioiden määrä -luettelossa, kuinka monta varmuuskopioversiota yksittäisestä tiedostosta säilytetään.
  • Valitse Rajoita varmuuskopioiden versioiden säilytysaikaa -ruutu ja määritä Varmuuskopioiden vanhojen versioiden säilytysaika -luettelossa, kuinka monta päivää kutakin varmuuskopioversiota säilytetään.