Tietoja Yksityisestä selauksesta

13. elokuuta 2019

ID 93724

Kun selaat verkkoa, sivustot käyttävät seurantapalveluja tietojen keräämiseksi verkkotoiminnastasi. Seurantapalvelut käyttävät vastaanotettuja tietoja analysoidakseen toimintaasi ja käyttävät analyysin tuloksia näyttääkseen sinulle relevantteja mainoksia.

Yksityinen selaus -komponentti on suunniteltu estämään tietojen kerääminen verkkotoiminnastasi.

Tunnistustilassa Yksityinen selaus -komponentti havaitsee ja laskee tietojen keräysyritykset ja kirjoittaa tiedot raporttiin. Tunnistus on oletuksena käytössä ja tiedonkeruu sallitaan kaikilla verkkosivustoilla.

Estotilassa Yksityinen selaus -komponentti tunnistaa ja estää tietojen keräysyritykset ja tiedot näistä yrityksistä kirjoitetaan raporttiin. Tässä tilassa tiedonkeruu on estetty kaikilla verkkosivustoilla, paitsi:

• verkkosivustoittain, jotka on lisätty poissulkemisiin
  • Kaspersky Labin ja sen kumppaneiden verkkosivustojen mukaan
  • Verkkosivuittain, jotka voivat Kaspersky Labin tietojen mukaan tulla käyttökelvottomiksi, jos seurantapalvelut estetään

Voit hallita Yksityinen selaus -komponenttia Kaspersky Small Office Securityn käyttöliittymän kautta tai Kaspersky Protection laajennuksen avulla selaimessasi.

Yksityistä selausta koskevat seuraavat rajoitukset:

• Sovellus ei estä ”Verkkoyhteisöihin” kuuluvien seurantapalveluja tekemiä tiedonkeruuta käyttäessäsi kyseisen verkkoyhteisön verkkosivustoa.
  • Jos verkkosivustoa, josta tiedonkeruuyritys on peräisin, ei voitu määrittää, Kaspersky Small Office Security ei estä tätä tiedonkeruuyritystä eikä näytä sen tietoja.
  • Jos seurantapalvelulle pyynnön lähettänyt verkkosivu tunnistetaan, mutta se ei vastaa yhtäkään selaimessa avoimena olevaa verkkosivua, Kaspersky Small Office Security suorittaa Yksityisen selauksen asetuksissa määritetyn toimenpiteen (havaitsee tai estää tiedonkeruun). Sovellus näyttää tiedonkeruuyrityksen tiedot, mutta ei lisää tietoa selaimessa näytettäviin Yksityisen selauksen tilastotietoihin.

Toiminto ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.