Aloittaminen

13. elokuuta 2019

ID 97156

Jotta Kaspersky Small Office Security voi täysin tukea selaimia, Kaspersky Protection -laajennus tulee asentaa ja ottaa käyttöön selaimissa. Kaspersky Small Office Security käyttää Kaspersky Protection -laajennusta ja upottaa komentosarjan Suojatussa selaimessa avattuun verkkosivuun. Sovellus käyttää tätä komentosarjaa vuorovaikuttamaan verkkosivun kanssa ja lähettämään tietoja pankeille, joiden sivustot ovat suojattuja Rahasuojaus-komponentilla. Sovellus suojaa lähetettyä tietoa komentosarjalla digitaalista allekirjoitusta käyttäen. Kaspersky Small Office Security voi upottaa komentosarjan käyttämättä Kaspersky Protection -laajennusta.

Kaspersky Small Office Security allekirjoittaa lähetetyn tiedon komentosarjalla käyttäen asennettuja virustorjuntatietokantoja ja pyyntöjä Kaspersky Security Networkille. Sovellus lähettää pyyntöjä Kaspersky Security Networkiin riippumatta siitä, oletko hyväksynyt Kaspersky Security Networkin lausunnon ehdot.

Windows 8 -käyttöjärjestelmälle

Kaspersky Protection -laajennus asennetaan selaimiin Kaspersky Small Office Securityn asennuksen yhteydessä, jos tietokoneen käyttöjärjestelmä on Windows 8 tai sitä vanhempi.

Kaspersky Small Office Securityn asennuksen jälkeen Kaspersky Protection -laajennus on otettava käyttöön:

• Laajennus on otettava käyttöön Mozilla Firefox -selaimessa sallimalla sen asennus selainikkunassa.
  • Google Chrome -selaimessa pitää sallia Kaspersky Protection -laajennuksen käyttöönotto. Jos hylkäät laajennuksen käyttöönoton, Kaspersky Protection -laajennus on myöhemmin asennettava ja otettava käyttöön manuaalisesti Chrome Web Storesta.

Windows 10 -käyttöjärjestelmälle

Jos tietokoneessa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä, sinun täytyy asentaa Kaspersky Protection Microsoft Internet Explorer-selaimen laajennus manuaalisesti. Voit jatkaa laajennuksen asentamista käyttäen informatiivista viestiä Ilmoituskeskuksessa.