Kaspersky Small Office Security 7

Mitä uutta

29. elokuuta 2019

ID 119653

Lisää Windows-versioita tuetaan

Lisätty tuki seuraaville Windows-versioille:

• Microsoft Windows 10 1803;
  • Microsoft Windows 10 1809;
  • Microsoft Windows 10 1903;
  • Microsoft Windows 10 1909;
  • Microsoft Windows 10 2004;
  • Microsoft Windows Server 2019.

Verkon virustorjuntaa on parannettu

• Nyt Mozilla Firefox -selaimella suoritettavassa HTTPS-resurssien käytön määrityksessä voi käyttää Windows-varmennesäilöä.
  • Kun perussuodatinmoduulin (BFE) palvelu poistetaan käytöstä, sovellus käynnistetään uudelleen jatkuvan suojauksen varmistamiseksi.

Sähköpostin virustorjuntaa on parannettu

Nyt Mozilla Thunderbird -sähköpostisovelluksella suoritettavassa HTTPS-resurssien käytön määrityksessä voi käyttää Windows-varmennesäilöä.

Rahasuojausta on parannettu

• Useimmat pääselaimen käyttäjäasetukset siirretään nyt automaattisesti Suojattuun selaimeen sen käynnistyksen yhteydessä.
  • Yandex Browser -selainta tuetaan.

Verkkokameran suojausta on parannettu

Kaspersky Small Office Security ei näytä ilmoitusta, kun luotettu prosessi yrittää käyttää verkkokameraa.

Etähallintasovelluksilta suojautumisen asetuksia on parannettu

Nyt luotettujen etähallintasovellusten voi antaa muokata Kaspersky Small Office Securityn asetuksia.

Sovellusten hallintaa ja Järjestelmän tarkkailua on parannettu

Sovellusten hallinta ja Järjestelmän valvonta -komponenttien paranneltu toiminta pilvitiedostojen kanssa OneDrive-tallennustilassa.

Kaspersky Small Office Security päivittää tiedostopalvelimelle asennetut sovellukset

Nyt Kaspersky Small Office Security etsii säännöllisin väliajoin tiedostopalvelimelle asennettujen sovellusten päivityksiä. Aiemmin toiminto oli käytettävissä vain, kun Kaspersky Small Office Security oli asennettu henkilökohtaiselle tietokoneelle.

Yhtä tiliä käytetään

Käyttäjän ja pääkäyttäjän tilit on yhdistetty. Nyt sovelluksen käyttäjä voi rekisteröityä ainoastaan pääkäyttäjänä.

Suojaus louhinnalta ja kiristysohjelmilta

Järjestelmän tarkkailu suojaa kiristysohjelmilta ja tietoja louhivilta haittaohjelmilta.

Tiedostopalvelimen Kaspersky Small Office Security voidaan päivittää automaattisesti

Tästä versiosta alkaen tiedostopalvelimelle asennettava Kaspersky Small Office Security voidaan päivittää automaattisesti. Toiminto otetaan käyttöön lisäämällä valinta sovellusasetusten valintaruutuun Lataa ja asenna uudet versiot automaattisesti.

Voit arvioida Kaspersky Small Office Securityn

Nyt sovelluksen voi arvioida, ja arvioinnin tuloksen voi lähettää Kasperskylle.

Kaspersky Small Office Security -ominaisuusparannukset

Kaspersky Small Office Security 6

Kaspersky Small Office Security 7

Tiedoston virustorjunta

Sähköpostin virustorjunta

✔ Parannettu

Verkon virustorjunta

✔ Parannettu

Pikaviestinnän virustorjunta

Sovellusten hallinta

✔ Parannettu

Sovellusten manageri

Verkkokameran suojaus

✔ Parannettu

Palomuuri

✔ Parannettu

Verkon valvonta

Järjestelmän tarkkailu

✔ Parannettu

Verkkohyökkäysten esto

Roskapostin esto

Verkkohuijausten esto

Bannereiden esto

Yksityinen selaus

Rahasuojaus

✔ Parannettu

Suojattu syöttötila

Luotetut sovellukset -tila

Verkkokäytäntöjen hallinta

Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoli

Varmuuskopiointi ja tietojen palautus

Tietojen salaus

Tarpeettomien tietojen poistaja

Sovelluksen toimintaraportti

Tietokoneen puhdistaja

Ohjelmiston päivitys

✔ Parannettu

Microsoft Windows -vianetsintä

Tietokannan päivitys

Tietokoneen tarkistaminen