Kaspersky Small Office Security 7

Tietoja tietokoneen suojauksen etähallinnasta

29. elokuuta 2019

ID 85310

Jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tietokoneisiin organisaatiossasi, voit hallinnoida tietokoneiden suojausta etäyhteydellä. Tietokoneen suojausta voidaan etähallita Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin verkkosivuston kautta.

Tietokoneiden etähallinnan määritysjakso on seuraava:

1. Pääkäyttäjätilin rekisteröinti Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin verkkosivuston kautta
  2. Kaspersky Small Office Security -käyttöoikeuden rekisteröinti Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin verkkosivuston kautta
  3. Suojaukseltaan etähallittavien laitteiden yhdistäminen Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin verkkosivustoon pääkäyttäjätilillä

Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin verkkosivustossa voit tehdä seuraavat tehtävät, jotka ovat olennaisia tietokoneen tietoturvalle organisaatiossasi:

• Tarkastella tietokoneen tietoturvaongelmien luetteloa ja korjata ongelmia etäyhteyden kautta
  • Tarkistaa tietokoneen virusten ja muiden uhkien varalta
  • Päivittää tietokantoja ja sovellusmoduuleja
  • Määrittää Kaspersky Small Office Securityn komponentteja

Jos tietokoneen tarkistus käynnistetään Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin verkkosivuston kautta, Kaspersky Small Office Security käsittelee havaitsemansa objektit automaattisesti ilman käyttäjän toimenpiteitä. Jos Kaspersky Small Office Security havaitsee viruksen tai muun uhkan, se yrittää poistaa tartunnan käynnistämättä tietokonetta uudelleen. Jos tartuntaa ei voida poistaa ilman tietokoneen uudelleenkäynnistystä, asiaa koskeva ilmoitus näytetään Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin verkkosivuston tietoturvaongelmaluettelossa.

Jos Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin verkkosivustolla oleva havaittujen objektien luettelossa on yli 10 kohdetta, ne ryhmitellään. Tällöin havaitut objektit voidaan käsitellä verkkosivustolla vain yhdessä, eikä jokaista objektia voi tarkastella erikseen. Jos haluat tarkastella objekteja erikseen, suosittelemme käyttämään tietokoneeseen asennetun sovelluksen käyttöliittymää.