Kaspersky Total Security 20

Tietoja My Kaspersky -tilistä

16. syyskuuta 2019

ID 101735

My Kaspersky -tili vaaditaan kirjautumiseen My Kaspersky -verkkosivustoon ja verkkosivuston ja tiettyjen Kaspersky-sovellusten käyttämiseen.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda sen My Kaspersky -verkkosivustossa tai sivuston kanssa yhteensopivassa sovelluksessa. Voit myös käyttää verkkosivustoon kirjautumiseen tilejä, joita käytetään yhdessä muiden Kaspersky-resurssien kanssa.

Luotaessa tiliä sinun on määritettävä toimiva sähköpostiosoite ja asetettava salasana. Salasanan on sisällettävä vähintään 8 merkkiä, yhden numeron, yhden ison ja yhden pienen latinalaisen kirjaimen. Välilyönnit eivät ole sallittuja.

Jos salasana on liian heikko tai yleinen, tiliä ei luoda.

Kun tili on luotu, saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tilisi aktivoimiseksi.

Aktivoi tilisi käyttämällä sähköpostin linkkiä.