Kaspersky Total Security 20

Mitä uutta

16. syyskuuta 2019

ID 119653

Seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset on lisätty Kaspersky Total Securityyn:

• Lisätty tuki seuraaville Windows-versioille:
    • Microsoft Windows 10 1803;
    • Microsoft Windows 10 1809;
    • Microsoft Windows 10 1903;
    • Microsoft Windows 10 1909;
    • Microsoft Windows 10 2004.
  • Nyt sovelluksen voi arvioida, ja arvioinnin tuloksen voi lähettää Kasperskylle.
  • Verkon virustorjuntaa on parannettu:
    • Nyt Mozilla Firefox -selaimella suoritettavassa HTTPS-resurssien käytön määrityksessä voi käyttää Windows-varmennesäilöä.
    • Kun perussuodatinmoduulin (BFE) palvelu poistetaan käytöstä, sovellus käynnistetään uudelleen jatkuvan suojauksen varmistamiseksi.
  • Nyt sovelluksen palvelut, kuten Kaspersky Security Network, käyttöoikeuksien hallinta ja päivitys, toimivat suojatun HTTPS-protokollan välityksellä.
  • Etähallintasovelluksilta suojautumisen asetuksia on parannettu. Nyt luotettujen etähallintasovellusten voi antaa muokata sovelluksen asetuksia.
  • Nyt Kaspersky Freehen on mahdollista vaihtaa maksetun version käyttöoikeuden vanhennuttua tai maksetun sovelluksen poistamisen jälkeen (ei saatavilla kaikilla alueilla).
  • Olemme parantaneet salasanojen luomisen valvontaa verkkosivustolle rekisteröitymisen yhteydessä. Nyt sovellus valvoo salasanojen vahvuutta myös verkkosivustoilla, joissa salasana syötetään vain yhteen kenttään.
  • Sähköpostin virustorjuntaa on parannettu. Nyt Mozilla Thunderbird -sähköpostisovelluksella suoritettavassa HTTPS-resurssien käytön määrityksessä voi käyttää Windows-varmennesäilöä.
  • Nyt Kaspersky Safe Kidsiä voi käyttää lasten laitteiden käytön suojaamiseen Käytönvalvonnan sijaan.
  • Rahasuojausta on parannettu.
    • Suojattu selain -tilaa on parannettu. Useimmat pääselaimen käyttäjäasetukset siirretään nyt automaattisesti Suojattuun selaimeen sen käynnistyksen yhteydessä.
    • Yandex Browser -selainta tuetaan.
  • Verkkokameran suojausta on parannettu. Nyt sovellus ei näytä ilmoitusta silloin, kun luotettu järjestelmän prosessi yrittää käyttää verkkokameraa.
  • Suoritettavien tiedostojen tarkistuksen suorituskykyä parannettu.
  • Sovellusten hallinta ja Järjestelmän valvonta -komponenttien paranneltu toiminta pilvitiedostojen kanssa OneDrive-tallennustilassa.