Kaspersky Total Security 20

Kaspersky Secure Connectionin käynnistäminen

16. syyskuuta 2019

ID 127185

Kaspersky Secure Connection asennetaan Kaspersky Total Securityn yhteydessä. Voit käynnistää Kaspersky Secure Connectionin Käynnistä-valikosta (Microsoft Windows 7 -käyttöjärjestelmä tai aiempi versio), aloitusnäytöstä (Microsoft Windows 8 -käyttöjärjestelmä tai uudempi versio), tai Kaspersky Total Securityn ikkunasta.

Kaspersky Secure Connectionin käynnistäminen Kaspersky Total Security -ikkunasta:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Oma verkko -osioon.
  4. Avaa Suojattu yhteys-ikkuna napsauttamalla Suojattu yhteys -linkkiä.
  5. Napsauta Avaa-painiketta.

Tämä avaa Kaspersky Secure Connectionin pääsovellusikkunan.

Lisätietoa Kaspersky Secure Connectionin toiminnasta on saatavilla tämän sovelluksen ohjetiedostoissa.