Kaspersky Total Security 20

Ohjelmiston päivityksen asetusten muuttaminen

16. syyskuuta 2019

ID 127467

Ohjelmiston päivityksen asetusten muuttaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Suojaus-osion oikeassa alakulmassa Ohjelmiston päivitys.

Näyttöön avautuu Ohjelmiston päivityksen asetukset -ikkuna.

4. Jos et halua Kaspersky Total Securityn lataavan ja asentavan automaattisesti sovelluspäivityksiä, jotka eivät edellytä uusien käyttöoikeussopimusten hyväksymistä, tyhjennä Lataa ja asenna päivitykset automaattisesti, jos ne eivät edellytä uuden käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä -valintaruutu.

Valinta on oletuksena valittuna.

5. Valitse Hae sovelluspäivityksiä -osiossa, mitkä sovelluspäivitykset Kaspersky Total Security lataa ja asentaa:
    • Valitse Tärkeät päivitykset, jotka parantavat tietokoneen suojausta, jos haluat, että Kaspersky Total Security asentaa vain tärkeät päivitykset, jotka korjaavat ohjelmiston heikkouksia ja tietokoneesi tietoturvaa.
    • Valitse Kaikki tunnettujen sovellusten päivitykset, jos haluat, että Kaspersky Total Security asentaa kaikki ohjelmistopäivitykset.