Kaspersky Total Security 20

Tietoja lasten suojaamisesta käyttämällä Kaspersky Safe Kidsiä

16. syyskuuta 2019

ID 137281

Jos tietokoneellesi on asennettu Kaspersky Total Security, voit käyttää Kaspersky Safe Kids -ratkaisua, joka auttaa suojaamaan lapsiasi – ilmaiseksi.

Tietoja Kaspersky Safe Kidsistä

Kaspersky Safe Kids on usean käyttöympäristön ratkaisu, joka auttaa sinua valvomaan lapsesi turvallisuutta sekä virtuaalimaailmassa että sen ulkopuolella. Voit itse päättää lapsellesi sopivista sisällöistä. Voit esimerkiksi valvoa, millä verkkosivustoilla hän voi vierailla tai kuinka monta tuntia hän voi käyttää älypuhelinta tai tietokonetta sekä missä hänellä on lupa kulkea. Sovellus varmistaa, että lapsi noudattaa luomiasi sääntöjä.

Kaspersky Safe Kids on yhteensopiva Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Jos asennat Kaspersky Safe Kidsin laitteillesi ja lapsesi käyttämille laitteille, voit hallita sovellusta lapsen laitteella käyttämällä My Kaspersky -tiliäsi tai käyttämällä mobiililaitteesi sovelluksen vanhempi-tilaa.

Kaspersky Safe Kidsistä on saatavilla kaksi versiota: Free ja Premium.

Kaspersky Safe Kidsin käyttö edellyttää, että lataat sovelluksen asennuspaketin Internetistä ja asennat sen manuaalisesti tietokoneelle.

Jos käytät Kaspersky Safe Kidsiä

Lapsesi voi ottaa Kaspersky Safe Kidsin pois käytöstä Kaspersky Total Securitylla. Voit välttää tämän suojaamalla Kaspersky Total Securityn käytön salasanalla.

Jos kirjaudut käyttöjärjestelmään tilillä, joka on yhdistetty lapsiprofiiliin Kaspersky Safe Kidsissä, Kaspersky Total Security lopettaa seuraavien ilmoitusten näyttämisen:

• Tietoturvauutisiin liittyvät ilmoitukset
  • Käyttöjärjestelmän heikkojen asetusten havaitsemiseen liittyvät ilmoitukset
  • Ilmoitukset, jotka liittyvät nykyisen laitteen yhdistämiseen Wi-Fi-verkkoon
  • Kodin Wi-Fi-verkkoon yhdistettäviä laitteita koskevat ilmoitukset
  • Selaimen ilmoitukset, jotka koskevat liian heikon salasanan syöttämistä verkkosivustolle
  • Ilmoitukset, joita näytetään syöttäessäsi salasanaa verkkosivustolle, jos kyseistä salasanaa on jo käytetty aiemmin toisella sivustolla

Voit ottaa ilmoitukset käyttöön valitsemalla Näytä ilmoituksen lasten tileissä -ruudun Ilmoitusasetukset-ikkunassa (AsetuksetLisäasetuksetIlmoitukset).

Kaspersky Safe Kids ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.