Kaspersky Total Security 20

Tietokoneen näppäimistöllä syötettävien tietojen suojauksen määrittäminen

16. syyskuuta 2019

ID 139716

Määritä tietokoneen näppäimistöllä syötettävien tietojen suojaaminen seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Näyttöön avautuvassa Lisäasetukset-osiossa valitse Suojattu syöttötila -aliosio.

Näyttöön tulevat tietojen syötön suojauksen asetukset.

4. Ikkunan alaosassa olevassa Suojattu näppäimistön syöttötila -osiossa valitse Ota käyttöön Suojattu näppäimistön syöttötila -valintaruutu.
  5. Avaa Suojatun syöttötilan asetukset -ikkuna napsauttamalla Muokkaa luokkia -linkkiä Suojattu näppäimistön syöttötila -osion alaosassa.
  6. Valitse niiden verkkosivustoluokkien valintaruudut, joissa näppäimistöllä syötettävät tiedot tulisi suojata.
  7. Jos haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä näppäimistöllä syötettyjen tietojen suojaamisen määrätyllä verkkosivustolla:
    1. Avaa Suojatun näppäimistön syöttötilan poissulkemiset -ikkuna napsauttamalla Hallitse poissulkemista -linkkiä.
    2. Napsauta avautuvassa ikkunassa Lisää-painiketta.
    3. Näyttöön avautuu ikkuna, jossa voi lisätä poikkeuksen Suojattuun näppäimistön syöttötilaan.
    4. Kirjoita verkkosivuston verkko-osoite avautuvan ikkunan Verkko-osoitteen peite -kenttään.
    5. Valitse yksi vaihtoehtoisista Suojatun syöttötilan menetelmistä tälle sivustolle (Ota käyttöön määritetyllä sivulla tai Ota käyttöön koko verkkosivustolla).
    6. Valitse toiminto, jonka Suojattu syöttötila suorittaa tällä verkkosivustolla (Suojaa tai Älä suojaa).
    7. Napsauta Lisää-painiketta.

Määritetty verkkosivusto tulee näkyviin luetteloon Suojatun näppäimistön syöttötilan poissulkemiset -ikkunassa. Kun tämä verkkosivusto avataan, Suojattu syöttötila aktivoituu ja toimii asetusten mukaan.