Kaspersky Total Security 20

Tietojen tallentaminen sovelluksen toimintaraporttiin

16. syyskuuta 2019

ID 144978

Raporttitiedostot voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja, jotka on hankittu suojauskomponenttien, kuten Tiedostojen virustorjunnan, Sähköpostin virustorjunnan, Verkon virustorjunnan, Roskapostin eston ja Käytönvalvonnan, toiminnan aikana.

Raporttitiedostot voivat sisältää seuraavia henkilökohtaisia tietoja:

• Käyttäjän laitteen IP-osoite
  • Verkkoselaushistoria
  • Estetyt linkit
  • Selaimen ja käyttöjärjestelmän versiot
  • Evästeiden ja muiden tiedostojen nimet sekä niiden polut
  • Sähköpostiosoite, lähettäjä, viestin otsikko, viestin teksti, käyttäjänimet ja yhteystietoluettelo

Raporttitiedostot tallennetaan koneellesi paikallisesti, eikä niitä lähetetä Kasperskyyn. Raporttitiedostojen polku: %allusersprofile%\Kaspersky Lab\AVP20.0\Report\Database.

Raportit tallennetaan seuraaviin tiedostoihin:

• reports.db
  • reports.db-wal
  • reports.db-shm (ei sisällä henkilökohtaisia tietoja)

Raporttitiedostot suojataan luvattomalta käytöltä, jos itsepuolustus on käytössä Kaspersky Total Securityssä. Jos itsepuolustus ei ole käytössä, raporttitiedostoja ei suojata.