Kaspersky Total Security 20

Tietojen toimittaminen käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaan Euroopan unionin alueella

16. syyskuuta 2019

ID 175193

Tässä osiossa on tietoja tietystä tiedosta, joka lähetetään Kasperskyyn, jos olet asentanut sovellusversion joka on tarkoitettu käytettäväksi Euroopan unionin alueella. Tässä osiossa käsitelty tieto ei sisällä käyttäjän henkilökohtaisia tietoja, vaan tätä tietoa tarvitaan oikeudenhaltijan ohjelmiston käyttöön, ellei muuta erillistä ilmoitusta anneta.

Hyväksyt seuraavien tietojen toimittamisen Kasperskyyn automaattisesti ohjelmiston käytön aikana, jotta voimme parantaa reaaliaikaista suojausta, ohjelmiston toiminnan laatua sekä ohjelmiston asennus-, poisto- ja päivitysmekanismeihin liittyvien virheiden ajantasaista tunnistamista ja korjaamista, ottaen huomioon käyttäjien lukumäärän:

• Ohjelmiston asennuksen tai poistamisen tila (onnistui tai epäonnistui), asennuksen virhekoodi.
  • Ohjelmistotunniste.
  • Alustatunniste.
  • Kohteen tunniste.
  • Ohjelmiston lokalisointi.
  • Uudelleenbrändäyskoodi.
  • Käyttöoikeusaika.
  • Koontiversion tyyppi ja käyttöjärjestelmän valmistaja (Windows, iOS, Android), käyttöjärjestelmän versio, koontiversion numero, käyttöjärjestelmän päivitysnumero, käyttöjärjestelmämuutos, laajennettuja tietoja käyttöjärjestelmämuutoksesta, käyttöjärjestelmätyyppi (palvelin, työasema, toimialueen hallinnoija), käyttöjärjestelmän bittinopeus, lisätietoja käyttöjärjestelmästä.
  • Laitetyyppi (kannettava, pöytäkone, tabletti).
  • Asennustyyppi (uusi asennus tai päivitys), ohjelmiston asennukseen käytetty aika (sekunneissa), ilmaisin joka näyttää onko käyttäjä keskeyttänyt asennuksen.
  • Ohjelmistotyyppi ja -versio.
  • Ohjelmiston käyttämän käyttöoikeuden tila.
  • Tietoja tietokantojen ja sovellusmoduulien päivityksistä sekä sovellusmoduulin ja tietokannan päivitystehtävän tila.
  • Ohjelmiston toimintatila.
  • Tietoja laitteen suojaustilasta sekä suojauskomponenttien käyttötila.
  • Sen protokollan versio, jota käytetään ohjelmiston asetusten hallinnointiin My Kaspersky -verkkosivustolta.
  • Luettelo tietoturvaongelmista, luettelo ohitetuista tietoturvaongelmista sekä suositukset tietoturvaongelmien luetteloon liittyen.
  • Tietoja laukaistusta tietokantamerkinnästä.
  • Tarkistustehtävän tila.
  • Edellisen tilamuutoksen aika.
  • Tarkistetun tiedoston varmenne, tarkistetun tiedoston julkinen varmenneavain sekä tarkistetun tiedoston varmenteen allekirjoitus.
  • Yhteydessä käytetty portti.
  • Käyttäjän käyttämän verkkosivuston varmenteen sisältö ja tyyppi, käyttäjän käyttämän verkkosivuston IP-osoite sekä käyttäjän käyttämän verkkosivuston toimialue.
  • Havaitun uhkan nimi.
  • Tilastotietojen vastaanottamiseen käytetty protokolla.

Suostut automaattisesti toimittamaan rahoitusalan verkkosivustolle tietoja Ohjelmiston nimestä ja versiosta ja Ohjelmiston mukautetut asetukset, rahoitusalan verkkosivustoa käyttävän verkkoselaimen Ohjelmisto-liitännäisen tunnisteen, ja tunnisteen joka osoittaa käytettiinkö tavallista vai turvattua verkkoselainta. Tämä tehdään sen käyttäjän suojauksen parantamiseksi, joka suorittaa maksutapahtumia Internetissä.

Saadut tiedot on suojattu Oikeudenhaltijan lain määräämällä tavalla ja tarvitaan Ohjelmiston käyttöoikeudelliseen toimintaan.

Kaspersky voi käyttää vastaanotetuista tiedoista luotua tilastollista tietoa valvoakseen trendejä tietoturvauhkissa ja julkaista raportteja noista uhkista.