Kaspersky Total Security 20

Tietojen tallentaminen tekniselle tuelle

16. syyskuuta 2019

ID 178754

Sovellus käsittelee ja tallentaa seuraavia henkilökohtaisia tietoja teknisen tuen myöhempää analyysia varten:

• Sovelluksen käyttöliittymässä näytetyt tiedot:
    • Sähköpostiosoite, jota käytetään My Kasperskyyn yhdistämiseen
    • Poissulkemisiin lisätyt verkkosivusto-osoitteet (näytetään Verkon virustorjunta-, Bannerien esto-, Yksityinen selaus- ja Verkko-komponenteissa sekä Raportit-ikkunassa)
    • Käyttöoikeuden tiedot

Nämä tiedot tallennetaan muokkaamattomina paikallisesti, ja niitä voidaan tarkastella tietokoneen kaikilla käyttäjätileillä.

• Tietoa Kaspersky Total Security -prosessien järjestelmämuistista muistivedoksen luomisen aikana.
  • Tiedot, jotka kerätään, kun jäljitys on käytössä.

Nämä tiedot tallennetaan muokattuina paikallisesti, ja niitä voidaan tarkastella tietokoneen kaikilla käyttäjätileillä. Nämä tiedot lähetetään Kasperskyyn vain, jos annat siihen suostumuksesi kun otat yhteyttä tekniseen tukeen. Saat lisätietoja näistä tiedoista napsauttamalla Tietojen toimittamisen sääntö -linkkiä Tukityökalut-ikkunassa.