Kaspersky Total Security 20

Tekninen tuki My Kasperskyn kautta

16. syyskuuta 2019

ID 35517

My Kaspersky on kattava ja keskitetty verkkoresurssi, jonka avulla voit hallinnoida laitteidesi suojausta ja Kaspersky-sovelluksien aktivointikoodeja sekä pyytää teknistä tukea.

My Kaspersky -verkkosivuston käyttö edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Voit rekisteröityä antamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasanan.

Voit saada teknistä tukea My Kaspersky -verkkosivuston kautta seuraavilla tavoilla:

• Lähetä sähköpostipyyntö tekniselle tuelle
  • Ottaa yhteyttä tekniseen tukipalveluun käyttämättä sähköpostia
  • Seurata pyyntösi tilaa reaaliajassa

Voit myös tarkastella teknisen tuen pyyntöjesi historiaa kokonaisuudessaan.

Sähköpostipyynnön lähettäminen tekniselle tuelle

Sinun täytyy kertoa seuraavat tiedot lähettäessäsi sähköpostipyynnön tekniselle tuelle:

• Viestin aihe
  • Sovelluksen nimi ja versionumero
  • Käyttöjärjestelmän nimi ja versionumero
  • Ongelman kuvaus

Teknisen tuen asiantuntija lähettää vastauksen kysymykseesi My Kaspersky -verkkosivustoon ja sähköpostiosoitteeseen, jonka olet määrittänyt rekisteröitymisen yhteydessä.