Kaspersky Total Security 20

Sovelluksen aktivointi

16. syyskuuta 2019

ID 43545

Sovelluksen ohjattu aktivointitoiminto käynnistetään Kaspersky Total Securityn ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä.

Aktivointi on prosessi, jossa sovelluksen täysi toiminnallisuus otetaan käyttöön tietyksi ajaksi.

Jos olet ostanut Kaspersky Total Securityn käyttöoikeuden ja ladannut sovelluksen verkkokaupasta, sovellus voidaan aktivoida automaattisesti asennuksen aikana.

Kaspersky Total Securityn aktivointiin tarjotaan seuraavat vaihtoehdot:

• Aktivoi sovellus. Valitse tämä vaihtoehto ja anna aktivointikoodi, jos olet ostanut sovelluksen käyttöoikeuden.

Jos kirjoitat tekstikenttään aktivointikoodin Kaspersky Internet Security tai Kaspersky Anti-Virus -sovellusta varten, siirtyminen Kaspersky Internet Security tai Kaspersky Anti-Virus -sovellukseen käynnistyy, kun aktivointi on suoritettu loppuun.

• Aktivoi sovelluksen kokeiluversio. Valitse tämä aktivointivaihtoehto, jos haluat asentaa sovelluksen kokeiluversion ennen kuin teet päätöksen käyttöoikeuden ostamisesta. Voit käyttää sovellusta ja kaikkia sen ominaisuuksia lyhyen kokeilujakson ajan. Kun kokeiluversion käyttöoikeus päättyy, sovelluksen kokeiluversiota ei ole mahdollista aktivoida uudelleen.

Internet-yhteys tarvitaan sovelluksen aktivointiin.

Rekisteröityminen My Kasperskyyn voi olla tarpeen sovelluksen aktivoinnin aikana.

Joissain sovellusversioissa ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä saatetaan vaatia välityspalvelintodennus, jotta päivämäärä ja aika voidaan noutaa luotetusta lähteestä.