Kaspersky Total Security 20

Rekisteröinti My Kasperskyssa

16. syyskuuta 2019

ID 43547

Tämä vaihe ei ole valittavissa Kaspersky Total Securityn kaikissa versioissa.

My Kasperskyssä rekisteröityneet käyttäjät voivat lähettää pyyntöjä tekniseen tukeen ja viruslaboratorioon, ja he voivat myös hallita aktivointikoodeja ja vastaanottaa Kasperskylta tietoja uusista sovelluksista ja erikoistarjouksista.

Jos hyväksyt rekisteröitymisen, määritä rekisteröitymistä varten vaadittavat tiedot asianomaisissa kentissä ja napsauta Kirjaudu sisään-painiketta lähettääksesi tiedot Kasperskyyn.

Joissain tapauksissa sovelluksen käytön aloittaminen edellyttää rekisteröintiä My Kasperskyssä.