Kaspersky Total Security 20

Tietoja tietokoneen näppäimistöllä syötettävien tietojen suojauksesta

16. syyskuuta 2019

ID 70745

Tietokoneen näppäimistöllä syötettyjen tietojen suojaamisella ehkäistään verkkosivustoille syötettyjen tietojen kaappaaminen. Jotta näppäimistön tiedonsyötön suojausta voidaan käyttää, Kaspersky Protection -laajennuksen on oltava aktivoituna selaimessasi. Voit määrittää tietokoneen näppäimistöllä syötettyjen tietojen suojaamisen eri verkkosivustoille. Kun Suojattu näppäimistön syöttötila on määritetty, viesti ”Suojattu näppäimistön syöttötila on päällä” näkyy sen kentän vieressä, jossa kursori on. Suojattu näppäimistön syöttötila on oletuksena päällä kaikissa verkkosivustoluokissa paitsi Internet-viestintäalustat-luokassa.

Suojattua näppäimistön syöttötilaa on rajoitettu seuraavasti:

• Suojattu näppäimistön syöttötila on käytettävissä vain seuraavissa selaimissa: Chromium-pohjainen Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja Google Chrome. Jos käytät muuta selainta, tietokoneen näppäimistöllä syötettäviä tietoja ei suojata kaappaamiselta.
  • Suojattu näppäimistön syöttötila ei toimi selaimissa, joita käytetään Sandboxie-sovelluksessa.
  • Tietokoneen näppäimistöllä syötettyjen tietojen suojaaminen ei suojaa henkilötietojasi, jos tällaisten tietojen syöttämistä edellyttävä verkkosivusto on hakkeroitu, koska tällöin tunkeutujat saavat tiedot suoraan verkkosivustolta.

Edellä olevassa luettelossa on kuvattu tiedon syöttämisen suojauksen olennaiset rajoitukset. Täydellinen luettelo rajoituksista on Kasperskyn teknisen tuen verkkosivuston artikkelissa.