Kaspersky Total Security 20

Kaspersky Security Network -osallistumisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

16. syyskuuta 2019

ID 70882

Osallistuminen Kaspersky Security Networkiin on vapaaehtoista. Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Kaspersky Security Networkin (KSN), kun asennat Kaspersky Total Securityn ja/tai milloin tahansa sen jälkeen, kun sovellus on asennettu.

Kaspersky Security Network -osallistumisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Lisäasetukset-osiossa Suojauksen ja hallinnan lisätyökalut.

Avautuvassa Suojauksen lisätyökalujen asetukset -ikkunassa näytetään tietoja Kaspersky Security Networkista ja Kaspersky Security Network -osallistumisen asetuksista.

4. Kaspersky Security Network -osallistumisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:
    • Jos haluat osallistua Kaspersky Security Network -verkostoon, napsauta Ota käyttöön -painiketta.

Kaspersky Security Network -tiedonkeruulausekkeen sisältävä ikkuna avautuu. Jos hyväksyt lausekkeen ehdot, napsauta Hyväksyn-painiketta.

• Jos et haluat osallistua Kaspersky Security Network -verkostoon, napsauta Poista käytöstä -painiketta.

Jos olet asentanut sovelluksen Euroopan unionin alueella, Suojauksen lisätyökalujen asetukset -ikkuna näyttää Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulauseke -osion Kaspersky Security Networkin tietosivun sijaan.

Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen hyväksyminen:

1. Napsauta Hyväksy-painiketta Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulauseke -osiossa.

Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulauseke avataan. Tämän lausekkeen avulla Kasperskyn asiantuntijat saavat nopeasti tietoja tietokoneellasi havaituista uhkista, suoritettavista sovelluksista ja ladattavista allekirjoitetuista sovelluksista sekä käyttöjärjestelmän tietoja, jotta suojaustasi voidaan parantaa.

2. Jos hyväksyt lausekkeen ehdot, napsauta Hyväksy-painiketta.

Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen hylkääminen:

Napsauta Hylkää-painiketta Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulauseke -osiossa.