Kaspersky Total Security 20

Sovelluksen poistaman tai puhdistaman objektin palauttaminen

16. syyskuuta 2019

ID 70904

Kaspersky suosittelee välttämään poistettujen tai puhdistettujen objektien palauttamista, koska ne saattavat olla uhka tietokoneellesi.

Voit palauttaa poistetun tai puhdistetun objektin käyttämällä varmuuskopiota, jonka sovellus on luonut objektin tarkistuksen yhteydessä.

Kaspersky Total Security ei puhdista Windows-kaupasta ladattuja sovelluksia. Jos tarkistuksen tulokset osoittavat sellaisen sovelluksen olevan vaarallinen, se poistetaan tietokoneeltasi.

Kun Windows-kaupasta ladattu sovellus poistetaan, Kaspersky Total Security ei luo siitä varmuuskopiota. Tällaisten objektien palauttaminen edellyttää käyttöjärjestelmän palautustyökalujen käyttöä (katso lisätietoja tietokoneesi käyttöjärjestelmän dokumentaatiosta) tai sovellusten päivittämistä Windows-kaupan kautta.

Voit palauttaa sovelluksen poistaman tai puhdistaman tiedoston seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Avaa Työkalut-ikkuna napsauttamalla Lisää työkaluja -painiketta pääikkunan alalaidassa.
  3. Siirry Työkalut-ikkunassa osioon Tietoturva.
  4. Napsauta Tietoturva-osiossa Karanteeni-linkkiä avataksesi Karanteeni-ikkunan.
  5. Valitse avautuvassa Karanteeni-ikkunassa olevasta luettelosta määrätty tiedosto ja napsauta sitten Palauta-painiketta.