Kaspersky Total Security 20

Käyttöoikeuden hankkiminen

16. syyskuuta 2019

ID 71235

Voit ostaa käyttöoikeuden tai uusia olemassa olevan käyttöoikeuden. Ostaessasi käyttöoikeuden saat aktivointikoodin, jota sinun on käytettävä sovelluksen aktivointiin.

Voit hankkia käyttöoikeuden seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Avaa Käyttöoikeudet-ikkuna yhdellä seuraavista tavoista:
    • Napsauttamalla Käyttöoikeus puuttuu -linkkiä pääikkunan alalaidassa, jos sovellusta ei ole aktivoitu.
    • Napsauttamalla Käyttöoikeus: N päivää jäljellä -linkkiä pääikkunan alalaidassa, jos sovellus on aktivoitu.
  3. Napsauta avautuvassa ikkunassa Osta käyttöoikeus -painiketta.

Näkyviin tulee Kaspersky eStore -verkkokaupan tai kumppaniyrityksen verkkosivu, josta voit ostaa käyttöoikeuden.