Kaspersky Total Security 20

Sovelluksen aktivoiminen

16. syyskuuta 2019

ID 71244

Sovelluksen ominaisuuksien ja lisäpalveluiden hyödyntäminen edellyttää aktivointia.

Jos et aktivoinut sovellusta asennuksen yhteydessä, voit tehdä sen myöhemmin. Kaspersky Total Security muistuttaa sinua aktivoinnin tarpeellisuudesta tehtäväpalkin ilmoitusalueella näkyvillä viesteillä.

Aktivoi Kaspersky Total Security seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Syötä aktivointikoodi -linkkiä. Aktivointi-ikkuna avautuu.
  3. Syötä Aktivointi-ikkunassa aktivointikoodi asianmukaiseen kenttään ja napsauta Aktivoi-painiketta.

Sovelluksen aktivointipyyntö luodaan.

4. Syötä käyttäjän rekisteröintitiedot.

Käyttöehdoista riippuen sovellus voi kehottaa sinua kirjautumaan sisään My Kasperskyyn. Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, saat käyttöösi lisätoimintoja täyttämällä rekisteröintilomakkeen.

Rekisteröidyt käyttäjät voivat suorittaa seuraavia toimintoja:

• Ottaa yhteyttä tukipalveluun ja viruslaboratorioon
    • Aktivointikoodien hallinnointi
    • Uusista sovelluksia ja erikoistarjouksia koskevien tietojen vastaanottaminen Kasperskylta

Tämä vaihe ei ole valittavissa Kaspersky Total Securityn kaikissa versioissa.

5. Suorita rekisteröinti loppuun napsauttamalla Valmis-painiketta Aktivointi-ikkunassa.