Kaspersky Total Security 20

Sovelluksen päivitys

16. syyskuuta 2019

ID 71677

Sovellus päivitetään automaattisesti. Jos sinulla on voimassaoleva käyttöoikeus Kaspersky PUREen tai Kaspersky Total Securityn aiempaan versioon, sovellusta ei tarvitse aktivoida: Ohjattu asennustoiminto saa automaattisesti Kaspersky Total Securityn edellisen version käyttöoikeuden tiedot ja käyttää niitä Kaspersky Total Securityn asennuksen aikana.

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos asennat sovelluksen uuden version edellisen päälle.

Kun lataat päivitystä, sovellus vertaa käyttäjän käyttöoikeussopimuksen, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen ja tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon edellisiä ja uusia versioita. Jos sopimukset ja/tai lausunnot eroavat, sovellus antaa ne sinulle uudelleen luettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Sovellus voidaan päivittää, jos seuraavat Kaspersky Total Security -versiot on asennettu tietokoneeseen:

• Kaspersky PURE
  • Kaspersky Total Security 2015
  • Kaspersky Total Security 2016
  • Kaspersky Total Security 2017
  • Kaspersky Total Security 2018
  • Kaspersky Total Security 2019

Sovelluksen päivittämistä uudempaan versioon koskevat rajoitukset

Päivityksiä sovelluksen aiemmista versioista ei tueta.

Kaspersky Total Securitystä päivittämiseen liittyy seuraavat rajoitukset:

• Kun aiempi Kaspersky Total Security -versio päivitetään, seuraavat sovellusasetukset korvataan oletusasetuksilla:
    • Kaspersky Total Securityn näyttöasetukset
    • Tarkistusten ajastus
    • Osallistuminen Kaspersky Security Network -palveluun
    • Tiedostojen virustorjuntataso
    • Sähköpostin virustorjunnan suojaustaso
    • Bannereiden eston asetukset
    • Päivityslähteet
    • Luotettujen verkko-osoitteiden luettelo
    • URL Advisor asetukset
  • Aiemmasta versiosta tehdyn päivityksen jälkeen Kaspersky Total Security käynnistyy automaattisesti, vaikka sovelluksen automaattinen käynnistys olisi poistettu käytöstä tallennetuissa asetuksissa. Kun käyttöjärjestelmä käynnistyy uudelleen tämän jälkeen, Kaspersky Total Security ei käynnisty automaattisesti jos sovelluksen automaattinen käynnistys on poistettu käytöstä tallennetuissa asetuksissa.

Kun Kaspersky PURE tai Kaspersky Total Security 2015 päivitetään uuteen versioon, vanha käyttöoikeus ei sovellu aina. Tämä riippuu kyseisten sovellusversioiden käyttöoikeustiedoista. Lisäksi, kun Kaspersky PURE tai Kaspersky Total Security 2015 päivitetään uuteen versioon, Kaspersky Total Securityn uusi versio käyttää oletusarvoisia sovellusasetuksia.

Jos olet luonut säilön Kaspersky PUREssa, Kaspersky Total Security muuntaa sen turvasäilöksi ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Turvasäilössä olevat tiedostot tulevat käyttöön, kun muunnos valmistuu.