Kaspersky Total Security 20

Luotetut sovellukset -tilan ottaminen käyttöön

16. syyskuuta 2019

ID 81923

Ota Luotetut sovellukset -tila käyttöön seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Hallitse sovelluksia -osioon.
  4. Napsauta Luotetut sovellukset -tila -linkkiä avataksesi Luotetut sovellukset -tila -ikkunan.
  5. Ota Luotetut sovellukset -tila käyttöön valitsemalla yksi seuraavista vaihtoehdoista:
    • Napsauta Ota käyttöön -painiketta Luotetut sovellukset -tila -ikkunassa.

Kaspersky Total Security aloittaa toiminnan Luotetut sovellukset -tilassa. Kun tämä vaihtoehto on valittuna, Kaspersky Total Security sallii sellaisten sovellusten käytön, jotka olivat asennettuna tietokoneeseen ennen kuin Luotetut sovellukset -tila otettiin käyttöön.

• Napsauttamalla Käynnistä ja tarkista kaikki asennetut sovellukset -linkkiä voit käynnistää käyttöjärjestelmän analyysin. Luotetut sovellukset -tila otetaan käyttöön tämän jälkeen.

Tämä suorittaa käyttöjärjestelmän ja asennettujen sovellusten analyysin, lukuun ottamatta suoritettavaa koodia sisältäviä tilapäisiä tiedostoja sekä resurssien dynaamisia linkityskirjastoja. Analyysin eteneminen näkyy avautuvassa Asennettujen sovellusten analyysi -ikkunassa. Voit pienentää Asennettujen sovellusten analyysi -ikkunan.

1. Odota, että käyttöjärjestelmän ja asennettujen sovellusten analyysi on valmis, ja tarkastele analyysin tuloksia.
      2. Jos analyysi havaitsee järjestelmätiedostoja, joista ei ole saatavilla riittävästi tietoja, sovellus ilmoittaa asiasta. Näet luettelon näistä tiedostoista Tuntemattomat järjestelmätiedostot -ikkunassa. Jos tunnet nämä tiedostot ja haluat käsitellä niitä Luotetut sovellukset -tilassa, salli näiden tiedostojen käynnistys. Napsauta Salli ja jatka -painiketta.
      3. Jos analyysi havaitsee sovelluksia ja moduuleja, joista ei ole saatavilla riittävästi tietoja, Kaspersky Total Security ilmoittaa asiasta. Näet luettelon näistä sovelluksista ja moduuleista Tuntemattomat sovellukset ja moduulit -ikkunassa. Jos haluat sallia näiden sovellusten ja moduulien käynnistyksen, vie Tuntemattomat sovellukset ja moduulit -ikkunassa sovelluksen tai moduulin kohdalla Käynnistä-sarakkeen kytkin Sallittu-asentoon.
      4. Napsauta Ota käyttöön Luotetut sovellukset -tila -painiketta.

Luotetut sovellukset -tila on nyt käytössä. Kaspersky Total Security estää kaikki sovellukset ja järjestelmätiedostot, joita ei ole luokiteltu luotetuiksi tai joita et ole itse sallinut. Kun otat Luotetut sovellukset -tilan käyttöön ja käynnistät käyttöjärjestelmän uudelleen ensimmäistä kertaa, tuntemattomien sovellusten käynnistyminen sallitaan, kunnes Kaspersky Total Security käynnistyy. Kun käyttöjärjestelmä käynnistetään myöhemmin uudelleen, Kaspersky Total Security estää tuntemattomien sovellusten käynnistymisen välittömästi.