Kaspersky Total Security 20

Tiedostojen siirtäminen turvasäilöön

16. syyskuuta 2019

ID 84611

Tiedostojen siirtäminen turvasäilöön:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Tietojen suojaus -osioon.
  4. Napsauta Tietojen salaus -linkkiä oikealla avataksesi Tietojen salaus -ikkunan.
  5. Tietojen salaus -ikkunassa, tee jokin seuraavista:
    • Jos sinulla ei ole vielä tietosäilöä, napsauta Luo uusi turvasäilö -painiketta.
    • Jos olet luonut tietosäilön aiemmin, napsauta Luo turvasäilö -painiketta.
  6. Napsauta Lisää tiedostoja ja kansioita turvasäilöön -painiketta, niin Resurssienhallinta avataan ja voit määrittää, mitkä tiedostot siirretään turvasäilöön.

Valitut tiedostot tulevat näkyviin Tietojen salaus -ikkunassa.

7. Napsauta Jatka-painiketta.
  8. Kirjoita turvasäilön nimi ja määritä sen sijainti tai käytä oletusasetuksia.
  9. Voit käyttää turvasäilöä nopeasti valitsemalla Luo turvasäilön pikakuvake työpöydälle -valintaruudun.
  10. Napsauta Jatka-painiketta.
  11. Täytä Turvasäilön salasana- ja Vahvista salasana -kentät ja napsauta Jatka.
  12. Valitse, miten turvasäilön ulkopuolella olevien tiedostojen lähdekopioita käsitellään:
    • Poista turvasäilön ulkopuolella olevien tiedostojen lähdekopioita napsauttamalla Poista.
    • Säilytä turvasäilön ulkopuolella olevien tiedostojen lähdekopiot napsauttamalla Ohita.
  13. Napsauta Valmis-painiketta.

Luomasi turvasäilö on näkyvissä turvasäilöjen luettelossa.

14. Lukitse turvasäilö napsauttamalla Lukitse-painiketta.

Lukitun turvasäilön tietoja voidaan käyttää salasanan syöttämisen jälkeen.

Katso myös:

Turvasäilön tiedostojen käyttäminen