Kaspersky Total Security 20

Vaihtaminen Kaspersky Total Security -ohjelmasta muihin Kasperskyn sovelluksiin

16. syyskuuta 2019

ID 85249

Kun Kaspersky Total Security -käyttöoikeus vanhenee, sovellus tarjoaa mahdollisuuden ostaa Kaspersky Security Cloud -tilaus.

Kaspersky Security Cloud on tietokoneille suunnattu tietoturvapalvelu, joka tarjoaa paljon tavallista tehokkaamman suojan viruksia ja muita uhkia vastaan. Sovelluksen antamat suositukset ja sen mukautuva suojausympäristö räätälöidään sinun ja perheesi tarpeiden mukaisesti.

Kaspersky Security Cloud sopeutuu joustavasti tarpeisiisi ja tarjoaa lisäsuojausominaisuuksia, kuten seuraavat:

• Heikkojen asetusten hallinnan käyttöjärjestelmässä
  • Wi-Fi-verkkoosi yhdistettyjen laitteiden hallinta
  • Suojausuutisia

Kaspersky Security Cloud -tilaus antaa sinun käyttää vapaasti Kaspersky Safe Kidsiä suojataksesi lapsiasi, sekä Kaspersky Password Manageria suojataksesi salasanojasi.

Vaihtaminen Kaspersky Security Cloudiin ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Tässä Ohje-osiossa

Vaihtaminen Kaspersky Free -versioon, kun Kaspersky Total Security -käyttöoikeus on vanhentunut

Vaihtaminen Kaspersky Free -versioon poistettaessa Kaspersky Total Security -kokeiluversiota