Kaspersky Total Security 20

Tietoja tietokoneen suojauksen etähallinnasta

16. syyskuuta 2019

ID 85310

Jos tietokoneeseesi on asennettu Kaspersky Total Security ja se on yhteydessä My Kasperskyyn, voit hallita tietokoneen suojausta etäyhteyden kautta.

Jos haluat hallita tietokoneen suojausta etäyhteyden kautta, kirjaudu My Kasperskyyn tililläsi ja siirry Laitteet-osioon.

Laitteet-osiossa voit:

• Tarkastella tietokoneen tietoturvaongelmien luetteloa ja korjata ongelmia etäyhteyden kautta
  • Tarkistaa tietokoneen virusten ja muiden uhkien varalta
  • Päivittää tietokantoja ja sovellusmoduuleja
  • Määrittää Kaspersky Total Securityn komponentteja

Jos tietokoneen tarkistus käynnistetään My Kasperskyn kautta, Kaspersky Total Security käsittelee havaitsemansa objektit automaattisesti ilman käyttäjän toimenpiteitä. Jos Kaspersky Total Security havaitsee viruksen tai muun uhkan, se yrittää poistaa tartunnan käynnistämättä tietokonetta uudelleen. Jos tartuntaa ei voida poistaa ilman tietokoneen uudelleenkäynnistystä, asiaa koskeva ilmoitus näytetään My Kasperskyn tietoturvaongelmaluettelossa.

Jos My Kasperskyssa olevassa havaittujen objektien luettelossa on yli 10 kohdetta, ne ryhmitellään. Tällöin havaitut objektit voidaan käsitellä My Kasperskyssa vain yhdessä, eikä jokaista objektia voi tarkastella erikseen. Jos haluat tarkastella objekteja erikseen, suosittelemme käyttämään tietokoneeseen asennetun sovelluksen käyttöliittymää.

Katso myös:

Tietokoneen suojauksen etähallintaan siirtyminen