Kaspersky Total Security 20

Vaihe 5. Varmuuskopiointiaikataulun luominen

16. syyskuuta 2019

ID 93346

Tee jokin seuraavista tässä ohjatun toiminnon vaiheessa:

• Määritä varmuuskopiointitehtävän aikataulu, jos haluat että varmuuskopiointi aloitetaan automaattisesti.
    1. Valitse tehtävän suorittamisen aikaväli Suorita varmuuskopiointi -luettelosta (esimerkiksi päivittäin) ja määritä tehtävän suoritusaika Aika-kentässä.
    2. Määritä tietokoneella käytettävän tilin käyttäjänimi ja salasana osiossa Käyttäjätili. Tilisi tietoja tarvitaan tietojen käyttämiseen varmuuskopioinnin aikana.
    3. Lisää valinta Suorita ajoitettu varmuuskopiointi tietokoneen käynnistyksen yhteydessä, jos tietokone ei ole käynnissä määritettynä aikana -valintaruutuun, jos haluat suorittaa varmuuskopioinnin mahdollisimman nopeasti sovelluksen uudelleenkäynnistämisen jälkeen. Tässä esimerkissä varmuuskopiointi on ajastettu suoritettavaksi joka viikonloppu. Jos tietokone oli pois päältä viikonloppuna, varmuuskopiointi suoritetaan, kun tietokone käynnistetään arkipäivänä. Jos tätä ruutua ei ole valittu, varmuuskopiointi suoritetaan aikataulun mukaan. Varmuuskopiointia ei yritetä uudelleen epäonnistuneen yrityksen jälkeen.
  • Valitse Suorita varmuuskopiointi -luettelossa pyydettäessä-vaihtoehto, jos haluat aloittaa tehtävän manuaalisesti.

Huomioi seuraavat asiat varmuuskopiointitehtävien käytössä:

• Jos luot ajoitetun varmuuskopiointitehtävän, sinun täytyy määrittää tilisi tiedot tällä tietokoneella.
  • Jos luot pyydettäessä suoritettavan varmuuskopiointitehtävän, sinun täytyy määrittää tilisi tiedot tällä tietokoneella.
  • Jos muokkaat tehtävän tyypin pyydettäessä suoritettavasta ajoitetuksi, sinun täytyy määrittää tilisi tiedot tällä tietokoneella.