Kaspersky Total Security 20

Tiedonkeruun salliminen poissulkemalla

16. syyskuuta 2019

ID 93506

Voit sallia toimintasi seurannan tietyillä verkkosivustoilla poissulkemalla.

Voit sallia tiedonkeruun poissulkemalla seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse ikkunan vasemmassa reunassa oleva Suojaus-osio.

Näyttöön avautuu ikkuna, joka sisältää luettelon suojauskomponenteista. Yksityinen selaus -komponentti on oletusarvoisesti käytössä. Jos komponentti on pois käytöstä, ota se käyttöön kääntämällä vaihtokytkin Komponentti käytössä-asentoon.

4. Valitse ikkunan oikeassa reunassa oleva Yksityinen selaus -kohde.

Näyttöön avautuu Yksityisen selauksen asetukset -ikkuna.

5. Valitse Estä tiedonkeruu.

Kaspersky Total Security estää tiedonkeruuyritykset kaikilla paitsi poissuljetuilla verkkosivustoilla.

6. Oletuksena tiedonkeruun esto on poissuljettu Kasperskyn ja sen kumppaneiden verkkosivustoilla. Jos haluat estää toimintasi seuraamisen näillä verkkosivustoilla, poista valinta Salli tiedonkeruu Kasperskyn ja sen kumppaneiden verkkosivustoilla -valintaruudusta.
  7. Oletuksena on tiedonkeruun sallimisen poissulkeminen on käytössä, jos estäminen voi Kasperskyn tietojen mukaan estää verkkosivuston toiminnan. Jos haluat estää tiedonkeruun näillä verkkosivustoilla, tyhjennä Salli tiedonkeruu yhteensopimattomilla verkkosivustoilla -valintaruutu.

Kaspersky päivittää yhteensopimattomien verkkosivustojen luetteloa aina, kun yhteensopivuusongelmia ratkaistaan.

8. Jos haluat määrittää omia poissulkemisiasi:
    1. Avaa Luokat ja poissulkemiset -ikkuna napsauttamalla Luokat ja poissulkemiset -linkkiä.
    2. Napsauta Poissulkemiset-linkkiä, jolloin Yksityisen selauksen poissulkemiset -ikkuna avautuu.
    3. Napsauta Lisää-painiketta.
    4. Kirjoita avautuvassa ikkunassa sen verkkosivuston osoite, jolle haluat sallia toiminnan seuraamisen ja napsauta sitten Lisää-painiketta.

Määritetty verkkosivusto lisätään poikkeusluetteloon.

Voit myös sallia tiedonkeruun valitulla verkkosivustolla sen ollessa auki selaimessa.