Kaspersky Total Security 20

Tietoja tietokantojen ja sovellusmoduulien päivityksistä

16. syyskuuta 2019

ID 93957

Kaspersky Total Securityn asennuspaketti sisältää tietokantoja ja sovellusmoduuleja. Näiden tietokantojen käyttäminen:

• Kaspersky Total Security havaitsee suurimman osan uhkista Kaspersky Security Network -palvelun avulla, mikä edellyttää Internet-yhteyttä.
  • Kaspersky Total Security havaitsee mainosohjelmia, automaattivalitsimia ja muita sallittuja ohjelmistoja, joita hyökkääjät voivat käyttää tietokoneen tai henkilökohtaisten tietojen vahingoittamiseen.

Jotta tietosi pysyvät täysin suojassa, suosittelemme päivittämään tietokannat ja sovellusmoduulit välittömästi sovelluksen asennuksen jälkeen.

Tietokannat ja sovellusmoduulit päivitetään vaiheittain:

1. Kaspersky Total Security aloittaa tietokantojen ja sovellusmoduulien päivityksen asetusten perusteella automaattisesti tai aikataulun tai pyynnön perusteella. Sovellus muodostaa yhteyden päivityslähteeseen, johon on tallennettu tietokantojen ja sovellusmoduulien päivityspaketti.
  2. Kaspersky Total Security vertaa asennettuja tietokantoja päivityslähteessä saatavilla oleviin tietokantoihin. Jos tietokannoissa on eroja, Kaspersky Total Security lataa asennetuista tietokannoista puuttuvat osat päivityslähteestä.

Tämän jälkeen sovellus tarkistaa tietokoneen virusten ja muiden uhkien varalta käyttämällä päivitettyjä tietokantoja ja sovellusmoduuleja.

Päivityslähteet

Voit käyttää seuraavia päivityslähteitä:

• Kasperskyn päivityspalvelimet
  • HTTP- tai FTP-palvelin
  • Verkkokansio

Huomioitavaa tietokantojen ja sovellusmoduulien päivittämisestä

Tietokantojen ja sovellusmoduulien päivitystä koskevat seuraavat rajoitukset ja erityispiirteet:

• Tietokannat eivät ole ajan tasalla yhden päivän kuluttua ja kriittisesti ei ajan tasalla seitsemän päivän kuluttua.
  • Päivityspaketin lataaminen Kasperskyn palvelimilta edellyttää, että käytössäsi on Internet-yhteys.
  • Tietokantojen ja sovellusmoduulien päivitys ei ole käytettävissä seuraavissa tilanteissa:
    • Käyttöoikeus on vanhentunut ja lisäaika tai rajoitetun toiminnallisuuden tila eivät ole käytettävissä.
    • Käytössä on käytön mukaan laskutettava mobiili-Internet-yhteys. Tämä rajoitus koskee Microsoft Windows 8 -käyttöjärjestelmää tai sen uudempia versioita, jos automaattiset tai ajoitetut päivitykset ovat käytössä ja käytön mukaan laskutettavalle mobiili-Internet-yhteydelle on asetettu liikenneraja. Jos haluat päivittää sovelluksen tietokannat ja sovellusmoduulit kyseisessä tapauksessa, poista valinta Rajoita liikennettä käytön mukaan laskutettavilla yhteyksillä -valintaruudusta osiossa AsetuksetLisäasetuksetVerkko.
    • Sovelluksen käyttöoikeus on tilauspohjainen, ja olet keskeyttänyt tilauksesi palveluntarjoajan verkkosivustolla.

Päivityspaketin asentaminen

Kun päivityspaketti (ohjelmakorjaus) vastaanotetaan, Kaspersky Total Security asentaa sen automaattisesti. Päivityspaketin asennuksen viimeistelyä varten tietokone täytyy käynnistää uudelleen. Ennen kuin tietokone käynnistetään uudelleen, ilmoitusalueen sovelluskuvake on punainen, ja Kaspersky Total Securityn Ilmoituskeskus-ikkunassa näytetään kehotus käynnistää tietokone uudelleen.