Sovelluksen poistaminen tilistä

28. maaliskuuta 2024

ID 123279

Voit poistaa sovelluksen tilistä seuraavasti:

1. Siirry Laitteet-osioon.
  2. Napsauta haluamaasi laitetta.
  3. Avaa Asennetut sovellukset -pudotusluettelo.
  4. Napsauta haluamasi sovelluksen vieressä olevaa roskakorikuvaketta (Poista).

Vahvista toiminto. Sovellus poistetaan tilistä.

Voit lisätä poistetun sovelluksen tiliisi uudelleen. Jos laitteelle on asennettu vain yksi sovellus, myös laite poistetaan tilistäsi sovelluksen poistamisen yhteydessä.

Et voi enää etähallita sovellusta, kun se on poistettu tilistä. Sovelluksien poistaminen tilistä ei vaikuta sovellusten toimintaan, mikäli ne eivät vaadi pakollista yhteyttä My Kasperskyyn. Poistetun sovelluksen ostettu tilaus jää voimaan käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaisesti, ja sen tiedot ovat käytettävissä tililläsi.

Sovellusten toiminnot, jotka vaativat yhteyden tiliisi My Kasperskyssa, eivät toimi sen jälkeen kun sovellus tai laite on poistettu portaalista.

Katso myös

Tietoja laitteen suojaamisesta My Kasperskyssa

Laitteen yhdistäminen tiliin