Kaspersky Password Managerin käytön salliminen ja estäminen

28. maaliskuuta 2024

ID 134333

Jos Kaspersky Password Managerin Premium-version tilauksen tilausraja täyttyy, tilauksen omistaja voi päättää, ketkä käyttäjät voivat käyttää Premium-versiota.

Näin voit sallia tai estää Premium-version käytön jaetulla tilauksella:

1. Siirry Tilaukset-osioon.
  2. Napsauta tilauspaneelin Käyttäjät-painiketta.
  3. Kiellä tai salli premium-version käyttö tietyllä laitteella napsauttamalla kyseisen laitteen painiketta.

Käyttäjätiedot sisältävä ikkuna avataan.

4. Sovellukset ja palvelut -osiossa, Kaspersky Password Managerin vieressä:
    • Jos haluat sallia premium-version käytön, valitse Premium-versio.
    • Jos haluat kieltää käyttäjältä premium-version käytön, valitse Ilmaisversio.

Valintasi perusteella käyttäjälle sallitaan tai häneltä kielletään premium-version käyttö jaetulla tilauksella.