Merkinnän hakeminen

28. maaliskuuta 2024

ID 152787

Voit käyttää tekstihakua tai puhehakua löytääksesi nopeasti tarvitsemasi tiedot. Voit etsiä esimerkiksi merkintöjen ja kuvien nimiä, merkintöjen tekstisisältöä, pankkikorttien numeroita ja vanhenemispäiviä, verkko-osoitteita, käyttäjänimiä jne. Voit tehdä haun koko sanan, sanan alkukirjainten tai merkkien yhdistelmän perusteella.

Mikrofonin käyttöä tarvitaan puhehakujen tekemisessä. Jos puhehaku on saatavilla, siihen liittyvä ilmoitus näytetään hakukentässä.

Näin voit hakea merkintää:

1. Siirry Salasanat-osioon.
  2. Syötä pääsalasana ja napsauta Avaa säilön lukitus -painiketta.
  3. Napsauta ikkunan oikeassa ylälaidassa olevaa suurennuslasikuvaketta (Hae).
  4. Kirjoita teksti hakukenttään tai sano haku ääneen.

Näkyviin tulee hakutuloksia.

Katso myös

Merkintöjen järjestäminen kansioihin

Merkinnän lisääminen suosikkeihin tai poistaminen suosikeista