Rajoittamattoman version käytön aloittaminen

28. maaliskuuta 2024

ID 166835

Rajoittamattoman version käytön aloittaminen edellyttää tiettyjen ehtojen täyttymistä. Varmista, että kaikki seuraavat ehdot täyttyvät:

1. Olet yhdistänyt sovelluksesi My Kasperskyyn.

Useimmissa tapauksissa sovellus kysyy automaattisesti My Kaspersky -tilin kirjautumistietoja, kun aloitat käytön tai ostat tilauksen. Jos ohitit tämän vaiheen, kun asetit sovelluksen, löydät ohjeet sovelluksesi Ohjeesta.

2. Olet suorittanut tilausprosessin.

Voit ostaa tilauksen milloin tahansa yrityksen verkkosivustoltamme. Jos haluat ostaa tilauksen suoraan sovelluksestasi, voit yleensä tehdä sen napsauttamalla Hanki enemmän -painiketta. Sovelluksen ohjeesta saat yksityiskohtaiset ohjeet siihen, kuinka tilauksen voi tehdä suoraan sovelluksesta.

3. Tiedot tilauksestasi lisätään My Kaspersky -tiliisi.

Kun teet tilauksen mobiilisovelluskaupoista, sovellus edellyttää pakollista yhteyttä My Kasperskyyn tilauksesi rekisteröimiseksi. Jos olet ostanut tilauksesi yrityksemme verkkosivustolta tai kumppaneiltamme ja saanut aktivointikoodin sähköpostiisi, sinun täytyy ehkä lisätä aktivointikoodi My Kaspersky -tiliisi. Tee se noudattamalla näitä ohjeita.