Laadun ja käytettävyyden parantaminen

28. maaliskuuta 2024

ID 171279

Käyttäessään My Kasperskya käyttäjä tarjoaa seuraavat tiedot sellaisessa muodossa, joka ei sellaisenaan salli suoraa yhdistämistä tiettyyn henkilöön:

Varkaudenestokomponentin hallintakonsolissa lähetetyn komennon tyyppi kadonneiden mobiililaitteiden suojaamiseksi; sovelluksen tunnus; sovelluksen versio; maan suuntanumero; laitteen tyyppi; tilauksen parametrit (aktivointipäivä, vanhenemispäivä, tuote, laitteiden ja käyttäjien määrä, tilauksen tyyppi); tilin maatiedot (maa ja kieli); tuotteen tunnus; tuotteen versio; tuotteen paketti; palvelutunnus; verot ostoksesta; käyttäjän aikavyöhyke; verkkosivuston sivuosoitteet, joiden kautta käyttäjä siirtyy; verkkosivuston toiminnallisen komponentin tunnus; selain (tyyppi, versio); ladatun sovelluksen tunnus; NET-mobiiliprotokollan versio; mobiilioperaattori; käyttöjärjestelmä; selaintuki evästetiedostoja, JS-tiedostoja sekä ääni- ja videotiedostoja varten; laitteen valmistaja; näytön resoluutio; ostos yhteensä; ruudun leveys ja korkeus.

Kaspersky käsittelee näitä anonymisoituja tietoja parantaakseen My Kasperskyn ja muiden palvelujen laatua ja käytettävyyttä.