Tietojen käsitteleminen

28. maaliskuuta 2024

ID 178389

Tarjotakseen sinulle My Kasperskyn ydintoiminnot, mahdollisuuden ostaa Kasperskyn tuotteita ja My Kasperskyn kanssa yhteensopivien verkkopalveluiden toiminnot, AO Kaspersky Labin pitää saada ja käsitellä tietoja, jotka saattavat tiettyjen maiden sovellettavien lakien mukaan olla henkilökohtaisia. Näiden tietojen tarkempi kuvaus löytyy kunkin palvelun käyttöehdoista.

Näytä My Kasperskyn käyttöehdot

Näytä Kaspersky Password Managerin käyttöehdot My Kasperskylle

Näytä Kaspersky Safe Kidsin käyttöehdot My Kasperskylle

Yleisiä tietoja Euroopan unionin laista, jolla säädellään henkilötietojen tietosuojaa ja tietoturvaa, on Tietoja GDPR:stä -artikkelissa.

Tietoja anonymisoiduista tiedoista, joita Kaspersky käsittelee muodossa, joka ei itsessään salli yhdistämistä tiettyyn yksilöön, löydät artikkelista Laadun ja käytettävyyden parantaminen.

Tietoja annettujen tietojen poistamisesta löydät artikkelista Euroopan unionin lakiartiklan noudattaminen.