Tietoja todentajasovelluksen avulla tapahtuvasta kaksiosaisesta varmistuksesta

28. maaliskuuta 2024

ID 182858

Voit käyttää sisäänkirjautumisen kaksiosaiseen varmistukseen erityisiä todentajasovelluksia. Ne luovat laitteellasi kertakäyttöisiä suojauskoodeja ilman Internet- tai matkapuhelinverkkoyhteyttä.

Esimerkkejä todentajasovelluksista

Android

iOS

Windows

macOS

Linux

KPM

KPM

KPM

KPM

Google Authenticator

Google Authenticator

Authy

Authy

Authy

Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator

Authy

Authy

Voit käyttää mitä tahansa sovellusta, joka tukee kaksiosaista varmistusta 6-numeroisilla TOTP-salakoodeilla.

Asenna ja määritä todentajasovellusta hyödyntävä kaksiosainen varmistus johonkin muuhun laitteeseen kuin matkapuhelimeesi. Näin voit kirjautua tilillesi ja käyttää varkaudenesto-ominaisuuksia myös tilanteessa, jossa puhelimesi katoaa tai varastetaan. Määrittäminen

Google Authenticator, Microsoft Authenticator ja Authy:
Olemme testanneet vain lueteltujen sovellusten My Kaspersky ‑yhteensopivuuden, ja nämä sovellukset olivat tuolloin ilmaisia. Osa sovelluksista ei välttämättä toimi alueellasi paikallisen lainsäädännön tai toimittajia koskevien rajoitusten vuoksi. Sovellusten käyttöliittymät eivät myöskään välttämättä ole käytettävissä toivomallasi kielellä. Tarkista myös, että sovellusten GDPR-valmiudet ja tietosuojakäytännöt ovat kunnossa, ennen kuin käytät sovelluksia. Mainittujen sovellusten omistajat eivät millään tavoin tue tai sponsoroi Kasperskyä, eikä Kaspersky ole minkäänlaisessa sidossuhteessa mainittujen sovellusten omistajiin. Tämä luettelo on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sitä pidä tulkita nimenomaisesti ilmaistuiksi tai oletetuiksi takuiksi tai sen katsoa muodostavan mitään nimenomaisesti ilmaistuja tai oletettuja takuita.

Katso myös

Kaksiosaisen varmistuksen käyttöönotto

Todentajasovelluksen määrittäminen useaan laitteeseen