Tilauksen manuaalinen lisääminen tilille

28. maaliskuuta 2024

ID 213718

Voit lisätä tilauksen antamalla aktivointikoodisi. Se on muotoa XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX oleva aakkosnumeerinen 20 merkin sarja, jonka saat ostaessasi suojausratkaisun.

Voit lisätä tilauksen tilille seuraavasti:

1. Siirry My Kasperskyn Tilaukset-osioon.
  2. Kirjoita aktivointikoodi sivun alareunan Lisää aktivointikoodi -kenttään.
  3. Napsauta Lisää-painiketta.

Aktivointikoodin on oltava kelvollinen (tilaus ei saa olla vanhentunut), eikä se saa olla kielletty, estetty tai aiemmin lisätty. Voit lisätä enintään 100 tilausta My Kaspersky -tilillesi.