Maksutavan päivittäminen

28. maaliskuuta 2024

ID 230096

Kun ostat Kaspersky-tuotteen tilauksen valtuutetun jälleenmyyjän kaupasta, käyttämäsi maksutapa (pankkikortti) lisätään tilillesi My Kasperskyyn. Maksutapa linkitetään automaattisesti tilaukseesi, jotta maksutapaa voidaan veloittaa aikataulun mukaisesti. Voit käyttää erilaisia maksutapoja, esimerkiksi maksaa yhden tilauksen yhdellä pankkikortilla ja toisen tilauksen toisella kortilla.

Emme säilytä tai käsittele mitään maksutapoihisi liittyviä tietoja. Maksupalvelun tarjoajalta saadut tiedot näytetään sellaisenaan.

Voit tarkastella tiliisi yhdistettyjä maksutapoja seuraavasti:

1. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä, jossa lukee sähköpostiosoitteesi.

Avattava valikko avautuu.

2. Napsauta Tilin asetukset -painiketta.

Tämä avaa ikkunan, jossa voit muokata tilin asetuksia.

3. Siirry Maksutapa-välilehdelle.

Näkyviin tulee tilausten ostamiseen käytettävissä olevien maksutapojen luettelo.

4. Katso maksutapaan linkitetyt tilaukset napsauttamalla maksutapakortin Tiedot-linkkiä. Jos maksutavan yhteydessä ei ole Tiedot-linkkiä, linkitettyjä tilauksia ei ole.

Maksupalveluntarjoajalta saadut maksutapatiedot näytetään sellaisenaan. Tilauksen ostamiseen ulkopuolisen palveluntarjoajan sivustolta voidaan käyttää erilaisia ​​maksutapoja. Toisinaan käytettävissä olevat tiedot eivät riitä maksutavan tunnistamiseen. Tästä syystä maksutavan nimen sijasta voi näkyä teksti Tuntematon maksutapa. Jos näin käy, älä huolestu. Kaikki on kunnossa tilausmaksusi kanssa, emme vain pysty tunnistamaan sitä.

Jos maksutapakortissa näkyy varoitus Ongelma suoraveloituksessa, se tarkoittaa, että seuraavan tilauskauden maksua ei voi veloittaa tällä maksutavalla eikä tilausta uusita. Suosittelemme, että vaihdat maksutiedot ja annat uudet pankkikorttitiedot alla kuvatulla tavalla.

Voit milloin tahansa päivittää maksutavan.

• Voit muuttaa maksutietoja, esimerkiksi antaa uudet pankkikorttitiedot, jos nykyinen korttisi on vanhentumassa.
  • Voit vaihtaa laskutusosoitteen.
  • Voit poistaa maksutavan, jos sitä ei enää käytetä.

Maksutavan poistaminen on mahdollista vain, jos mikään tilaus ei käytä sitä. Jos näet Käytetty tilauksissa -tekstin maksutavan kortin kohdalla, sinun on ensin peruutettava kaikkien linkitettyjen tilausten automaattinen uusiminen. Napsauta Tiedot nähdäksesi mitkä tilaukset on linkitetty maksutapaan. Sinun on ensin peruutettava tilauksesi (katso Tilausten hallinta).

Voit päivittää maksutavan seuraavasti:

1. Napsauta rataskuvaketta (icon_payment_settings) avataksesi valikon.
  2. Muuta maksutapaa napsauttamalla Muuta maksutietoja.

Maksutiedot avataan muokattavaksi. Maksutavan muokkaustapa määräytyy maksupalvelun tarjoajan mukaan. Noudata ohjeita.

Huomaa, että maksutietojen muuttaminen vaikuttaa kaikkiin tilauksiin, jotka on linkitetty kyseiseen maksutapaan.

Jos maksutapaasi ei voida tunnistaa, suosittelemme vaihtamaan sen pankkikorttiin. Pankkikorttitietolomake avautuu, kun napsautat Muuta maksutietoja kohdassa Tuntematon maksutapa. Lomakkeeseen voit lisätä pankkikorttisi tunnistetiedot.

3. Voit muuttaa laskutusosoitetta napsauttamalla Muuta laskutusosoitetta.

Sinut ohjataan sen valtuutetun jälleenmyyjän verkkosivustolle, jolta olet ostanut tilauksesi. Noudata ohjeita.

Voit poistaa maksutavan seuraavasti:

1. Napsauta rataskuvaketta (icon_payment_settings) avataksesi valikon.
  2. Valitse Poista. Jos tähän maksutapaan ei ole linkitetty tilauksia, näkyviin tulee Poista maksutapa -ponnahdusikkuna. Vahvista toiminto napsauttamalla Poista. Huomaa, että sitä ei voi kumota.
  3. Jos poistettavaan maksutapaan on linkitetty tilauksia, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on luettelo tilauksista. Napsauta luettelossa olevan tilauksen kohdalta Peruuta tilaus. Sinut ohjataan tilauksen tietoikkunaan, jossa sinun on poistettava tilauksen automaattinen uusiminen käytöstä.
  4. Toista vaihe 3 jokaiselle maksutapaan linkitetylle tilaukselle.
  5. Kun kaikki linkitetyt tilaukset on peruutettu, voit poistaa maksutavan edellä kuvatulla tavalla (katso vaihe 2).