Luettelon saaminen kaikista sovelluksistasi ja aktivointikoodeistasi

28. maaliskuuta 2024

ID 95251

Voit lähettää sähköpostiosoitteeseesi viestin, jossa on tietoja kaikista sovelluksistasi ja aktivointikoodeistasi.

Liitettyjen sovellusten tietojen ja aktivointikoodien lähettäminen sähköpostitse:

1. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä, jossa lukee sähköpostiosoitteesi.

Avattava valikko avautuu.

2. Napsauta Tilin asetukset -painiketta.

Näyttöön tulee ikkuna, jossa voit muokata tilin asetuksia.

3. Siirry Aktivointikoodit-välilehdelle.
  4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.

Oletuksena viesti lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka määritit My Kasperskyyn rekisteröitymistä varten.

5. Napsauta Lähetä-painiketta.

Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti, joka sisältää luettelon sovelluksista ja aktivointikoodeista.