Ostettujen sovellusten lataaminen

28. maaliskuuta 2024

ID 95255

Jos olet jo lisännyt tilauksen tiliisi, voit ladata sovellukset Tilaukset-paneelista. Jos joku on jakanut Kaspersky-tuotteen tilauksen kanssasi, se näkyy myös tilauspaneelissasi. Voit ladata sinulle jaetun sovelluksen, jos tilaus on aktiivinen ja tyhjiä paikkoja on jäljellä.

Suosittelemme, että käytät vain tuotteidesi viimeisimpiä versioita ja uusit tilauksesi hyvissä ajoin. Jos haluat ladata sovelluksen vanhemman version eikä tilauksesi anna tehdä sitä, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Voit ladata ostetun sovelluksen seuraavasti:

1. Siirry Tilaukset-osioon.
  2. Napsauta haluamaasi tilausta.
  3. Napsauta Lataa-painiketta.
  4. Vahvista oletuslatausvaihtoehto.

Muut lataukset -kohdasta löydät myös muut käytettävissä olevat latausvaihtoehdot, kuten QR-koodin tai sähköpostiin lähetettävän linkin.

Jos lataat sovellusta iOS-käyttöjärjestelmää käyttävään tablettiin, sinua kehotetaan lataamaan Mac-ohjelmistopaketti App Storeen johtavan linkin napsauttamisen sijaan. Syynä on se, että Safari-selaimen oletusasetukset näyttävät sivuston työpöytäversion, eivät mobiiliversiota. Voit poistaa tämän asetuksen käytöstä selaimen asetuksista tai napsauttamalla Muut lataukset ja valitsemalla sitten Lataa App Storesta.

Jos sovellusta ei voi ladata, syitä voi olla useita:

• Lataus ei ole käytettävissä tilauksen tilan vuoksi.

Jos tilausta ei aktivoida uusimisen jälkeen, tilauksen aktivointikoodi on lisättävä uudelleen My Kaspersky -portaaliin tai suoraan sovellukseen.

• Tuotetta ei ole lanseerattu kaupallisesti alueellasi (katso Aluerajoitukset).

Androidin Kaspersky-sovellukset eivät ole saatavilla Kiinassa paikallisen lainsäädännön vuoksi.

Kaspersky VPN Secure Connection -sovellusta ei voi jakaa. Vain tilauksen omistaja voi käyttää suojattu yhteys -toimintoa. Jos olet tilauksen omistaja etkä löydä Kaspersky VPN Secure Connectionia tilauspaneelista, olet luultavasti rekisteröinyt sen jollakin toisella sähköpostiosoitteella. Voit palauttaa tilauksesi ja liittää Kaspersky VPN Secure Connectionin tiliisi ottamalla yhteyttä tekniseen tukeen.

Voit ostaa erillisen tilauksen Kaspersky VPN Secure Connectionille ja linkittää sen tiliisi.

Katso myös

Laitteen yhdistäminen tiliin

Tilauksen manuaalinen lisääminen tilille