Miten lisätä lapsen profiili

28. maaliskuuta 2024

ID 95259

Lapsen profiilin lisääminen:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Napsauta ikkunan yläosassa olevaa lapsen profiilin sisältävää painiketta.
  3. Napsauta Lisää profiili -painiketta.

Tämä avaa ikkunan, jossa lapsen profiilin voi lisätä.

4. Syötä lapsen tiedot ja napsauta Seuraava.

Tämä avaa ikkunan, jossa lapsen laitteet voi valita.

5. Valitse lapsen käyttämien laitteiden tyyppi ja napsauta Seuraava.
  6. Napsauta valitun laitteen vieressä olevaa linkkiä saadaksesi ohjeet Kaspersky Safe Kids -sovelluksen lataamiseksi.
  7. Lataa ja asenna Kaspersky Safe Kids kaikille lapsen laitteille ja napsauta Valmista, kaikki on asennettu -painiketta.

Tämä avaa ikkunan, jossa ilmoitetaan, että sovelluksen asennus onnistui.

Voit lisätä enintään 100 lapsiprofiilia My Kaspersky -tilillesi.