Suojauskomponenttien käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

28. maaliskuuta 2024

ID 95349

Voit käyttää My Kaspersky -verkkosivustoa sovellusten suojauskomponenttien käyttöön ottamiseen tai käytöstä poistamiseen etänä hallinnoidulla laitteella.

Joidenkin suojauskomponenttien poistaminen käytöstä voi heikentää laitteen tietoturvaa. Jos suojauskomponentin poistaminen käytöstä on mahdollisesti vaarallista, sinun tulee syöttää salasana toiminnan vahvistamiseksi.

Sovellusten suojauskomponentteja voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä etänä laitteilla, joiden suojana on Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security for Mac, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security tai Kaspersky Security Cloud.

Suojauskomponentin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

1. Siirry Laitteet-osioon.
  2. Napsauta haluamaasi laitetta.
  3. Valitse Komponentit-välilehti.
  4. Ota komponentti käyttöön tai poista se käytöstä kytkemällä osiossa valittu suojauskomponentti päälle tai pois.
  5. Vahvista toiminto syöttämällä tilisi salasana tarvittaessa.