Tietoja Kaspersky Safe Kidsistä

28. maaliskuuta 2024

ID 95389

Kaspersky Safe Kids valvoo lapsen turvallisuutta internetissä ja arkielämässä. Sinä päätät, mikä on turvallista lapsen kannalta: mitä verkkosivustoja hän voi avata, kuinka kauas kotoa hän voi kävellä ja kuinka monta tuntia hän voi käyttää tietokoneella tai älypuhelimella. Sovellus varmistaa, että lapsi noudattaa asettamiasi sääntöjä.

Kaspersky Safe Kids sopii kaikenikäisille lapsille. Kun määrität lapsen syntymävuoden Kaspersky Safe Kidsissä, sovellus valitsee automaattisesti ikään sopivat asetukset.

Kun lapsi selaa internetiä, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua:

• Voit näyttää lapselle vain turvalliset internethakutulokset. Kaspersky Safe Kids piilottaa esimerkiksi sivut, joissa on aikuisviihdettä.
  • Voit estää lasta vierailemasta epäluotettavilla verkkosivustoilla rajoittamalla tiettyjä luokkia (kuten uhkapelisivustot).
  • Näet, millä verkkosivustoilla lapsi on vieraillut.
  • Näet lapsen sosiaalisen median viestit ja ystävät, joiden kanssa lapsi viestii.
  • Voit auttaa lasta käyttämään vähemmän aikaa internetissä asettamalla aikarajoituksia internetin käytölle.
  • Estä tarvittaessa pääsy kaikille verkkosivuille.

Kun lapsi viettää aikaa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua:

• Voit katsoa, miten paljon aikaa lapsi on viettänyt laitteilla.
  • Voit auttaa lasta käyttämään vähemmän aikaa laitteilla asettamalla laitekäytön rajoituksia.
  • Voit rajoittaa tiettyjen sovellusten tai kaikkien tiettyyn luokkaan kuuluvien sovellusten käyttöä (kuten tietokonepelit), jotta lapsella on aikaa kotitöille ja harrastuksille.
  • Voit estää sellaisten sovellusten käytön, jotka eivät ole sopivia lapsen iän vuoksi.

Kun et ole lapsen seurassa, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua

• tarkistamaan lapsen sijainnin kartalta
  • asettamaan turva-alueen kartalle ja saamaan ilmoituksia, jos lapsi ei ole turva-alueen sisällä
  • saamaan ilmoituksia lapsen toiminnasta sähköpostiin tai älypuhelimeen
  • vastaanottamaan ja vastaamaan lapsen Kaspersky Safe Kidsin kautta tekemiin pyyntöihin.

Kaspersky Safe Kids voidaan asentaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteille.

Valvo lapsen turvallisuutta asentamalla Kaspersky Safe Kids kaikille hänen käyttämilleen laitteille.

Kaspersky Safe Kidsin asetukset

Voit muuttaa Kaspersky Safe Kidsin oletusasetuksia ja tarkastella raportteja lastesi toimista Lapset-osiossa My Kasperskyssa. Jotta voit kirjautua sisään My Kaspersky -portaaliin, sinulla on oltava My Kaspersky -tili.

Voit asentaa Kaspersky Safe Kidsin myös älypuhelimeesi, asettaa sovelluksen vanhemman käyttötilaan ja tarkistaa sovelluksen asetukset, ilmoitukset ja raportit.

IOS 13 -laitteissa Internetin käytön valvontaominaisuuksilla on tiettyjä rajoituksia. Lisätietoja

Google Playn käytäntömuutosten, jotka koskevat Android-sovellusten oikeutta päästä käyttäjien tekstiviesteihin ja puhelulokeihin, vuoksi meidän on ollut pakko poistaa puheluiden ja tekstiviestien valvontaominaisuus lasten Android-laitteista. Lisätietoja