Tietoja My Kaspersky -tilistä

28. maaliskuuta 2024

ID 95393

Voit kirjautua My Kasperskyyn samalla tilillä, jota käytät muiden Kasperskyn resurssien ja palveluiden kanssa. Jos olet esimerkiksi jo luonut tilisi jossakin Kasperskyn portaalissa tai missä tahansa Kaspersky sovelluksessa, sinulla on jo My Kaspersky -tili.

Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda tilin nyt.

Jos tiliäsi ei ole käytetty 5 vuoteen, tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot poistetaan. Tämä tapahtuu, jos et ole kirjautunut sisään My Kaspersky -tilillesi tai johonkin Kasperskyn portaaleista määritetyn ajan kuluessa tai jos et ole käyttänyt My Kaspersky -tiliisi yhdistettyjä Kaspersky sovelluksia laitteillasi.