Tietoja laitteen suojaamisesta My Kasperskyssa

28. maaliskuuta 2024

ID 95394

My Kasperskyssa voit etähallita joidenkin laitteiden (mukaan lukien sellaisten käyttäjien laitteiden, joille olet jakanut suojauksen) tietoturvaa. My Kasperskyssä näitä laitteita kutsutaan hallinnoiduiksi laitteiksi.

Voit esimerkiksi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa laitteen haittaohjelmien varalta
  • päivittää sovelluksen tietokantoja
  • ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä laitteillesi asennettujen Kaspersky-sovelluksien suojauskomponentteja.

Laitetta hallitessa etänä tulee laitteen olla yhteydessä Internetiin. Kaspersky-sovelluksen tulee olla käynnissä.

Laitteen tietoturvaa hallinnoidaan lähettämällä tehtävien suorituskomentoja verkkosivustosta hallinnoidulle laitteelle.

Huomaathan, että kaikki tehtävät suoritetaan automaattitilassa, vaikka interaktiivinen tila olisi päällä laitteessa. Tämä tarkoittaa, että kaikki uhkat käsitellään automaattisesti laitteessa määritettyjen sääntöjen mukaisesti ilman paikallisen käyttäjän erillistä vahvistusta. Erityisesti kannattaa huomioida, että kaikki haittaohjelmiksi tunnistetut tiedostot voidaan poistaa automaattisesti.

Kun komentoja lähetetään laitteille, jotka eivät ole yhteydessä, tehtävän tilaksi tulee suunniteltu. Tiedot komennoista ja suunnitelluista tehtävistä säilytetään seitsemän päivän ajan. Jos laite ei ole yhteydessä Internetiin tänä aikana, komennot peruutetaan.

Katso myös

Laitteen yhdistäminen tiliin

Pikatarkistuksen suorittaminen

Täydellisen tarkistuksen suorittaminen

Sovelluksen tietokantojen päivittäminen

Mitä tehdä, jos mobiililaitteesi katoaa tai varastetaan