Verkkotoiminnan seuraamisen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

28. maaliskuuta 2024

ID 96890

Verkkotoiminnan seuraamisen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Valitse sen lapsen profiili ikkunan yläosasta, jonka verkkotoimintaa haluat valvoa.
  3. Mene Internet-alaosioon.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.
  5. Ota valvonta käyttöön tai pois käytöstä Verkkotoiminnan valvonta -vaihtokytkimellä.

IOS 13 -laitteissa Internetin käytön valvontaominaisuuksilla on tiettyjä rajoituksia. Lisätietoja