Turvallisen haun ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

28. maaliskuuta 2024

ID 96891

Turvallisen haun ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Valitse lapsen profiili ikkunan yläosassa.
  3. Mene Internet-alaosioon.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.
  5. Varmista, että Verkkotoiminnan valvonta -vaihtokytkin on päällä. Jos vaihtokytkin on pois päältä, siirrä se päällä-asentoon.
  6. Käytä Safe Search -vaihtokytkintä ottaaksesi turvallisen haun käyttöön tai poistaaksesi sen käytöstä verkossa.

IOS 13 -laitteissa Internetin käytön valvontaominaisuuksilla on tiettyjä rajoituksia. Lisätietoja

Katso myös

Verkkotoiminnan seuraamisen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä